Amway Korea zvyšuje počet “srpnových” Diamantů

Před měsícem jsem na těchto stránkách informoval o počtu nových Diamantových a vyšších kvalifikací v Jižní Koreji. Tehdy uvedené hodnoty za srpen 2015 byly převzaty přímo ze stránek abnkorea.co.kr, kde si po zalogování můžete on-line prohlédnout kvalifikace za uplynulé měsíce. V listopadu však byli dodatečně zveřejněni další distributoři, kteří se v srpnu také kvalifikovali, takže celkový počet Diamantů a vyšších odznaků za srpen se ze 37 zvýšil na 52!!! Níže uvádím přehled jednotlivých kvalifikací a jejich počty (v závorkách je uveden počet, o kolik se zvýšil počet proti údajům z října):

  • 1 nový Zakladatelský trojitý diamant
  • 1 nový Trojitý diamant (+1)
  • 1 nový Zakladatelský dvojitý diamant (+1)
  • 5 nových Dvojitých diamantů (+3)
  • 4 noví Zakladatelští ředitelští diamanti (+3)
  • 3 noví Ředitelští diamanti (+2)
  • 22 nových Zakladatelských diamantů (+4)
  • 15 nových Diamantů (+1)
  • 24 nových Zakladatelských smaragdů (+2)
  • 33 nových Smaragdů (+4)
  • 51 nových Zakladatelských safírů (+25)
  • 24 nových Safírů
  • 534 nových Zakladatelských platin (+2)

Všem dodatečně zveřejněným se omlouvám, že jsem je v minulém příspěvku “zatajil”. 🙂

Před nedávnem byl publikován rozhovor se Samem Rehnborgem, který uvádí, že kdyby každá ze zemí, kde Amway působí, měla stejnou penetraci trhu jako má Amway v Jižní Koreji, byl by celosvětový obrat Amway 44 miliardy USD. Přestože je Jižní Korea jen 5x větší než Česká republika, je dnes co do obratu druhým největším trhem na světě a počty nových kvalifikací ukazují, že i lidé, kteří se pustí do Amway dnes (24 let po spuštění trhu) mohou stále dosáhnout úspěchu.

ČTĚTE TAKÉ:

Share Button
Amway Korea zvyšuje počet “srpnových” Diamantů
Průměrné hodnocení: 10.00. Počet hlasů: 11
Prosím čekejte...

1 Komentář k "Amway Korea zvyšuje počet “srpnových” Diamantů"

  1. Tomáš Skalička | 12.11.2015 z 18:05 | Odpovědět

    ty stránky,ty obaly,…wau

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close